Koop een t-shirt en steun het NBSV beschermingsproject

Om het NBSV beschermingsproject van 2024 (Kinosternon vogti) extra onder de aandacht te brengen, hebben we in samenwerking met Turtle Arts een t-shirt ontworpen.

Dit t-shirt is speciaal voor deze gelegenheid ontworpen en kent een eenmalige, gelimiteerde oplage van 50 stuks. Prijs van het t-shirt is 30 euro, waarvan 15 euro rechtstreeks naar het beschermingsproject gaat. Beschikbare maten zijn S, M, L en XL. Uiteraard wordt het t-shirt verkocht op de voorjaarslanddag van 20 april a.s. Mocht je niet aanwezig kunnen zijn, maar wel een t-shirt willen of vragen hebben, kun je contact opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Impressie van het t-shirt.Kinosternon vogtiDe Vallarta modderschildpad (Kinosternon vogti), de soort van het NBSV beschermingsproject 2024.

Doelstelling NBSV

De NBSV verstrekt informatie over huisvesting, verzorging en kweek van schildpadden die zich in gevangenschap bevinden en over schildpadden in hun natuurlijke leefomgeving. Daarnaast steunt zij nationale en internationale beschermingsprojecten en organiseert landdagen waarop Belgische en Nederlandse liefhebbers van deze dieren elkaar kunnen ontmoeten.

Trionyx cover