Landdagen

Driemaal per jaar ograniseert de NBSV een landdag voor haar leden. Deze dagen zijn in het voorjaar en in het najaar gepland en een zomerlanddag in België.Alle dagen zijn ook vrij toegankelijk voor leden en niet-leden.

Naast de ledenvergadering die normaliter louter op de voorjaarslanddag wordt gehouden, is er verder veel ruimte voor gezellig informeel contact. Er kunnen dieren worden overgedragen en er worden leuke diverse lezingen gegeven over allerlei schildpadden-gerelateerde onderwerpen.

Op deze dagen wordt getracht een divers programma aan te bieden voor zowel de land- als waterschildpaddenliefhebbers, voor beginnende hobbyisten en de al meer ervaren houders en kwekers. Zowel onderwerpen als kweken, voeding en huisvesting als bescherming van schildpadden in hun natuurlijke habitat, evenals reisverslagen en de meest recente ontwikke lingen op het gebied van het houden van exoten komen aan bod.

Wilt u zelf ook eens een lezing geven, neem dan eens contact op met de organisatie van de landdagen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..


De data van de aanstaande landdagen:
  • zaterdag 20 april 2024;
  • zaterdag 23 november 2024.