Advertenties plaatsen en verwijderen

Dit artikel beschrijft hoe je advertenties op de website kan plaatsen en beheren.

 1. Inloggen

Het plaatsen van advertenties kan alleen door leden van de vereniging. Reageren op de advertenties door middel van het sturen van een e-mail aan de adverteerder is mogelijk voor iedereen. Als je als lid nog geen account op de website hebt, kun je je hier registreren. Voor dat je account wordt goedgekeurd, wordt gecontroleerd of je lid bent. Toch een account proberen aan te maken als je geen lid bent, is derhalve zinloos. Mocht je wel een account hebben, maar je wachtwoord of gebruikersnaam vergeten zijn, kun je dat hier respectievelijk hier zelf herstellen. Mocht je desondanks nog op problemen stuiten, kun je een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 1. Een advertentie plaatsen

Zodra je bent ingelogd, verschijnen er twee extra opties onder het menu-item Vraag/Aanbod: “Advertentie toevoegen” en “Mijn advertenties”.

Afbeelding3Afbeelding 1: nieuwe opties na inloggen.

Kies vervolgens “Advertentie toevoegen” om het proces te starten. Kies de categorie waar de advertentie geplaatst moet worden en vervolgens kunnen de details worden ingevoerd. Let erop dat een aantal velden verplicht zijn om in te vullen. Foto’s kunnen bij de advertenties geplaatst worden, maar maximaal vier. Als de advertentie succesvol geplaatst is, krijgt de adverteerder een e-mail.

Standaard staat een advertentie 45 dagen op de website, tenzij de adverteerder gekozen heeft voor automatische verlenging. Na deze 45 dagen wordt de advertentie automatisch inactief, krijgt de adverteerder een e-mail en is de advertentie niet meer zichtbaar op de website. De advertentie staat wel nog in “Mijn advertenties” als niet gepubliceerd en kan dan weer geactiveerd worden voor een nieuwe periode van 45 dagen.

 1. Een advertentie aanpassen of verwijderen

Alle advertenties die aangemaakt worden, komen in Mijn Advertenties te staan. In dat overzicht kunnen advertenties gewijzigd worden bijv. tekstuele aanpassing of verplaatsen van categorie Vraag naar Aanbod. Tevens is het de pagina om advertenties te verwijderen. Klik in Mijn advertenties op knop met het tandwiel om deze opties per advertentie te tonen.

Afbeelding2Afbeelding 2: klikken op het tandwiel toont een extra menu.

Als de adventie verwijderd wordt, krijgt de adverteerder daarvan ook een e-mail ter bevestiging.

 1. Reageren op een advertentie

De knop “Details” toont meer informatie over de advertentie, o.a. wie de advertentie geplaatst heeft, op welke moment en hoe lang deze nog actief is. Ook is daar de mogelijkheid de adverteerder een e-mailbericht te sturen. Als afzender wordt het e-mailadres gebruikt van het account waarmee je ingelogd bent. Als je niet ingelogd bent, wordt in het reactieventer gevraagd om de naam en het e-mailadres van de afzender, alsmede een captcha.

 1. Spelregels

Het plaatsen van een advertentie is aan een aantal regels gebonden:

 1. Het plaatsen van advertenties is alleen mogelijk voor leden van de vereniging. Reageren op advertenties staat open voor iedereen en is niet beperkt tot leden van de vereniging.
 2. Geen commerciële handel, louter hobbymatig;
 3. De NBSV is geen partij en bemiddelt niet;
 4. Advertenties worden gemonitord;
 5. Adverteerders moeten zich houden aan wettelijke regels voor de overdracht van dieren;
 6. Advertenties staan er 45 dagen dagen op. Daarna vervallen ze. Adverteerders hebben de mogelijkheid de advertenties te vernieuwen voor wederom 45 dagen.