Trionyx

De Trionyx is het verenigingsblad van de NBSV en verschijnt vijf maal per jaar. Het verenigingsblad is samen met de website en de landdagen die de NBSV organiseert het bindmiddel van de vereniging. De Trionyx is een mix van informatie over schildpadden (bescherming, wetgeving, huisvesting, kweek, ziekte, etc.) en informatie over leden van de NBSV. Door middel van het lezen van de Trionyx houden leden van de NBSV hun kennisniveau over schildpadden op peil. Omdat de Trionyx bomvol mooie foto's staat, is het blad zowel leuk om door te lezen als om door te bladeren.

Redactie

De opmaak ligt in handen van Bianca Klein Bleumink en de eindredactie wordt verzorgd door Floris Visser. Verantwoordelijk voor het verzamelen, schrijven en redigeren van artikelen in de Trionyx is het voltallige redactieteam dat verder bestaat uit Jan Boonstra, Norma Jonkers, Paul Redman, Rob Verhoeks en Jef Nys.

Kopij/artikelen

De Trionyx komt tot stand voor en door leden. Dankzij de leden die artikelen schrijven, over wat dan ook, is het mogelijk om het verenigingsblad te vullen. De redactie is dan ook doorlopend op zoek naar kopij! Heb je een bijdrage? Stuur deze dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

De redactie probeert kopij naar inhoud en actualiteit in te plannen in de komende edities. Vaak is dit niet meer in de eerst volgende editie mogelijk omdat de redactie continue vooruit werkt. Van een sluitingsdatum voor het indienen van kopij is derhalve geen sprake. Heb je een artikel dat spoedige plaatsing vraagt? Overleg dan even met de eindredacteur over de (on)mogelijkheden (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Covers van enkele edities

cover Trionyxcover Trionyxcover Trionyxcover Trionyx

Ga naar boven